24.8.2023. 12:35
0
Pokušao pregaziti policajce jer su ga uhvatili u nelegalnoj sječi šume
Policajac Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo teže je povrijeđen, a drugi lakše dok su pokušavali da spriječe nelegalnu sječu šume u naselju Ljubovčići u sarajevskoj opštini Hadžići. Vozač terenskog vozila pokušao je da pregazi policajce koji su ga zaustavljali, nakon čega je pobjegao, objavljeno je na siteu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nakon što su došli do saznanja da se u vezu sa ovim događajem može dovesti muškarac čiji su inicijali A.D. (28) iz Hadžića, policija intenzivno radi na njegovom pronalasku. Njemu se na teret stavljaju krivična djela ubistvo u pokušaju i napad na službeno lice u vršenju poslova sigurnosti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, koji je naložio uviđaj, prenosi Federalna.ba.

(Mubina I.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.