15.9.2023. 16:35
0
Pogledajte video oružane pljačke u Mostaru: Upali na pumpu i odnijeli kase s novcem
FOTO: Screenshot
Na društvenim mrežama se pojavila uznemirujuća snimka pljačke benzinske pumpe "Arena" u mostarskom naselju Centar 2, koja se desila sinoć u kasnim večernjim satima.

Na snimku je zabilježen trenutak kada su dvojica naoružanih i maskiranih pljačkaša upali u objekt, uz prijetnje prisutnima, te otuđili dvije kase s novcem.

Incident se desio u Ulici Ante Starčevića na benzinskoj pumpi "Arena oil".

Izvori iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog (HNK) kantona potvrdili su da se pljačka dogodila oko 3 sata ujutro, te da su je izvršile dvije maskirane osobe. Još uvijek nije poznato koliki iznos novca je otuđen.

Policija je brzo reagirala na poziv za pomoć te su prazne kase pronađene odbačene u blizini benzinske pumpe.

Detaljna istraga je u toku. Građani se pozivaju na saradnju s nadležnim organima kako bi se pomoglo rješavanju ovog slučaja.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.