1.12.2023. 21:10
0
Pokušaj pljačke benzinske pumpe u bh. gradu: Radniku prijetio metalnom palicom
FOTO: ilustracija
Policija je uhapsila A. J. iz Bosanske Gradiške zbog sumnje u pokušaj razbojništva.

Iz Policijske uprave Bosanska Gradiška saopćeno je da je u četvrtak oko 20.45 sati prijavljeno da je radnika benzinske pumpe nepoznata maskirana osoba pokušala opljačkati.

Brzom reakcijom policije, rasvjetljeno je ovo krivično djelo.

- Operativnim radom na terenu, policija je identifikovala i uhapsila A. J. koji se sumnjiči da je, uz prijetnju upotrebe sile držeći u ruci metalnu palicu, od radnika zatražio da mu preda sav novac iz kase, što on nije učinio. Nepoznata osoba udaljila se u nepoznatom pravcu, saopćeno je iz policije.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da se u redovnoj proceduri protiv A. J. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.