2.1.2024. 12:19
0
Poznati detalji napada na Faću: Tvrdi da zna ko je pucao na njega. U njegovom pravcu ispaljeno tri do pet metaka
Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopćeni su detalje pucnjave u Paromlinskoj ulici, iz čega se vidi da je Amir Pašić Faćo policiji prijavio da je na njega pucao D. B. iz Sarajeva s još dvije nepoznate osobe, te da je u njegovom pravcu ispalio od tri do pet metaka.

- Dana 1.1.2024. godine u 21.20 sati od lica P. A., iz Sarajeva, obaviještena je PU Novo Sarajevo, da je lice D.B., iz Sarajeva, sa još dva nepoznata lica u ulici Paromlinska, upotrijebio vatreno oružje pištolj, tom prilikom u njegovom pravcu ispalio od tri do pet metaka. Na lice mjesta upućeni policijski službenici koji su potvrdili navode prijave te na licu mjesta pronašli tragove od upotrebe vatrenog oružja, te oštećenja nastala na tri vozila, Mercedes, Renault Clio i Citroen, dok povrijeđenih lica nije bilo, stoji u saopćenju MUP-a KS.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju i pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.

Pašić je od ranije poznat policiji. Nedavno je došao u centar pažnje javnosti kada je priveden zbog prijetnji koje je uputio sudiji Općinskog suda u Sarajevu Tinu Begtaševiću, putem društvene mreže TikTok.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.