29.1.2024. 17:59
0
Objavljeni detalji ubistva na Otoci: Šuman zbog svađe u saobraćaju navodno pucao u Pendeka?
FOTO: Dnevni Avaz
“Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, pod nadzorom tužioca KTKS, danas poslijepodne su lišili slobode muškarca A.Š. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo Ubistvo (član 166. KZ FBiH) na štetu F.P. (2005) dana 28.01.2024. godine u Sarajevu. Osumnjičeni je trenutno na kriminalističkoj obradi”, saopćeno je iz MUP-a KS nešto ranije.

Kako objavljuje portal Crna Hronika, osumnjičeni Adem Šuman živi u sarajevskom naselju Buća potok, gdje je, kako navode, poznat kao problematičan. Od ranije je poznat policiji. 

Detalji ubistva?

On je navodno sinoć izvadio pištolj i upucao 19-godišnjeg Pendeka, navodi Crna hronika iz svojih izvora. Navodno je sinoć došlo do svađe u saobraćaju između Adema Šumana i Farisa Pendeka.

U Citroenu C3 su se, nezvanično, nalazila tri Pendekova druga, koji su se i obračunali sa Šumanom, jedini Pendek nije izašao iz vozila. Šuman je hicem iz pištolja navodno pogodio upravo Pendeka, piše Crna hronika. 

Osumnjičeni je trenutno na kriminalističkoj obradi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.