26.3.2024. 12:11
0
MUP KS o jučerašnjoj nesreći na Drveniji: 24-godišnjak automobilom teško povrijedio 75-godišnjaka
Jučer se u sarajevskom naselju Drvenija desila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen pješak.

Kako smo već pisali, stariji muškarac je pao na automobil koji je bio u pokretu.

Danas je sarajevska policija objavila detalje nesreće.

“Oko 14:15 sati na kolovozu ulice Obala Kulina bana dogodila se saobraćajna nezgoda kojom prilikom je došlo do udara i obaranja na kolovoz pješaka M.I. (75) iz Sarajeva, od strane putničkog motornog vozila „Opel Astra“, kojim je upravljao T.J. (24) iz Sarajeva.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede (iščašenje ramena) zadobio je 75-godišnjak, a ljekarsku pomoć mu je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega je sa Klinike za ortopediju i traumatologiju upućen na kućno liječenje.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak saobraćajne struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.