12.4.2024. 18:52
0
U Bihaću izboden nekadašnji viceprvak svijeta u kickboxingu Arnel Bulić
Sinoć je oko 23:00 sata u Bihaću izboden 22-godišnji mladić. Njega je hladnim oružjem povrijedio, također mladić, star 20 godina, prenosi Avaz.

U policiji su potvrdili da su sinoć zaprimili dojavu iz Kantonalne bolnice, nakon što su teško povrijeđenog dovezle osobe koje su bile s njim u trenutku napada. Policijski službenici su stigli na mjesto nesreće, a za manje od sat vremena pronađen je osumnjičeni za napad koji je potom priveden u policijsku stanicu.

- Sinoć oko 23 sata obaviješteni smo s CUM-a Kantonalne bolnice da je dovezen mladić A.B. starosti 22 godine da ima ubodnu ranu u predjelu stomaka i da se radi o teškim tjelesnim povredama. Operativnim radnjama policija je došla do saznanja da je povrijeđenom ranu nožem nanijelo lice T.K. rođeno 2004. godine u Bihaću. To lice je pronađeno u porodičnoj kući sinoć nešto prije ponoći i lišeno je slobode. Istraga o ovom događaju je u toku, a postupajuća tužiteljica je ovo djelo okvalificirala kao ubistvo u pokušaju - kazao je Šiljdedić.

Kako saznajemo, izboden je nekadašnji viceprvak svijeta u kickboxingu i ponos grada na Uni Arnel Bulić. Podsjećamo, Arnel je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Italiji osvojio srebrenu medalju.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.