22.4.2024. 15:49
0
Užas u bh. gradu: Ispred kuće zatekla mrtvog sina, komšije kažu da je imao povrede na glavi...
FOTO: ilustracija
Tijelo starijeg muškarca pronađeno je ispred kuće u Pionirskoj ulici u banjalučkom naselju Obilićevo.

Mrtvog muškarca je, kako javlja ATV, pronašla njegova majka na betonu ispred kuće. 

- Jutros oko 10 časova čuli smo vrisak iz susjednog dvorišta. Komšinica je pronašla nepomično tijelo sina i u šoku je počela da vrišti i zapomaže, ispričale su komšije.

Kažu da je nekoliko njih otišlo da vidi šta se događa te su komšiju zatekli kako potrbuške leži, ne dajući znake života.

- Imao je određene povrede po glavi. Lice mu je bilo plavo, pokušali smo da pomognemo, ali je već bio mrtav, kažu komšije.

Ističu da su odmah pozvali policiju.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se radi o prirodnoj smrti, a da su povrede na glavi nastale kao posljedica pada. No, tačan uzrok smrti biće poznat nakon uviđaja, odnosno obdukcije. 

Banja Luka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.