5.5.2024. 16:45
0
U tragičnoj nesreći u Sloveniji smrtno stradao bh. državljanin
FOTO: Luka kotNIK/24UR
Oko 7.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu, kod Brezovice u Sloveniji, u kojoj je učestvovao vozač kamiona s cisternom, pišu slovenski mediji.

Kako piše mediji vozač se zaglavio u vozilu i preminuo je od posljedica nesreće.

Smrtno je stradao Dženan Bajrić iz Maglaja, a tužnu vijest objavio je i NK Natron Maglaj na zvaničnom Facebook profilu.




- Nažalost, zadesila nas je još jedna stravična informacija. U saobraćajnoj nesreći u Sloveniji, smrtno je stradao naš mladi sugrađanin, Dženan Bajrić, inače bivši igrač našeg kluba te veliki navijač. Da ti Uzvišeni Allah podari Dženetske ljepote, a kolektiv našeg kluba roditeljima, prijateljima te svima onima koji su ga poznavali izražava saučešće i želi sabur u ovim teškim trenucima - napisali su iz NK Natron Maglaj.

24ur je objavio i stravične fotografije s mjesta nesreće.

Slovenija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.