24.5.2016. 13:10
0
Da li nosite li djevojčicu ili dječaka, možete otkriti uz ove znakove
Svakom budućem roditelju najvažnije je da se njegovo dijete rodi zdravo, hoće li biti djevojčica ili dječak manje je važno. Ipak, uvijek se s nestrpljenjem čeka liječnički pregled na kojem će se doznati spol bebe. To slatko iščekivanje može se skratiti uz idućih devet zabavnih načina na koje i prije nego liječnik to ustvrdi možete doznati stiže li vam curica ili dečko.

Naravno, ne možemo tvrditi da su ovi pokazatelji sigurni pa pričekajte potvrdu liječnika prije nego počnete kupovati plavu ili ružičastu robicu. 

1. Hrana za kojom čeznete 
Jede li vam se stalno slatko i zaslađena hrana vrlo vjerojatno nosite djevojčicu. Čeznete li pak za slanom i začinjenom hranom velika je vjerovatnost da ćete dobiti dječaka.

2. Jutarnje mučnine
Prolazi li vam početak trudnoće bez ili s vrlo malo jutarnjih mučnina vrlo vjerojatno nosite dječaka. Ako vam je pak želudac stalno uznemiren i imate jake jutarnje mučnine to možete 'zahvaliti' jednoj djevojčici.

3. Oblik trbuha
Ako vam je trudnički trbuh nisko, pripremite se na puno plave robice, a ako je trbuh položen više u garderobi vašeg djeteta prevladavat će ružičasta boja.

4. Otkucaji srca
Ako je oko sedme sedmice od začeća broj otkucaja djetetova srca u minuti 140 ili više, to ukazuje da stiže djevojčica, a ako su otkucaji srca ispod 140 možete se veseliti dječaku.

5. Akne
'Buktanje' akni i loš ten znak su da ćete postati mama kćeri. 'Bapske priče' kažu da se akne pojavljuju, jer djevojčice svojim mamama kradu ljepotu.

6. Veličina grudiju
Ukoliko vam lijeva dojka izgleda veće od desne to bi moglo ukazivati na to ćete dobiti sina. Veća desna dojka od lijeve pa znači da možete očekivati kćerku. 

7. Miris češnjaka
I mali test s češnjakom može vam otkriti spol djeteta. Ako vam nekoliko sati nakon konzumacije miris češnjaka izlazi kroz pore, bit će muško. Ukoliko nema nikakvog mirisa, bit će žensko.

8. Grljenje trbuha
Imate li već malu djevojčicu i ona stalno grli vaš trbuh, u vama raste dječak. Imate li pak sinčića koji stalno grli trbuh, u vama raste curica.

9. Test s vjenčanim prstenom
Zavežite prsten, po mogućnosti vjenčani, za končić i primite ga tako da visi iznad trbuha. Ako se prsten pomiče naprijed natrag možete se veseliti djevojčici, a ako se pomiče kružno, možete se radovati dječaku, piše zadovoljna.hr.

 
Anesa Agović
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.