23.6.2019. 20:00
0
Kako odabrati kolica ili autosjedalicu
Možda je najbolje da se oslonite na savjete i preporuke drugih roditelja, jer već imaju iskustva

Koja vam vrsta stolice najviše odgovara? Možda najpouzdanija? Koja je najjednostavnija za instaliranje i ima odvojeno postolje ili nosiljku? Šta je sa kolicima? 

Budućim roditeljima se danas na tržištu nudi gomila različitih proizvoda i oni se zaista nalaze pred teškim dilemama šta kupiti, kakav model, koji proizvođač, sve su to pitanja koja ne možete izbjeći, ali ih možete blagovremeno riješiti.

Možda je najbolje da se oslonite na savjete i preporuke drugih roditelja, jer već imaju iskustva. Pogledajte različite modele kolica u prodavnicama, pažljivo pročitajte podatke o stepenu sigurnosti i pouzdanosti za stolice za bebe za auto.

Budite posebno oprezni ukoliko kupujete polovne stvari za vašu bebu.



(Lejla Trle) 
Djeca
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.