22.11.2016. 15:32
0
Ideje za male spavaće sobe
Ako ste u potrazi za inspiracijom kako urediti interijer male spavaće sobe, pripremite se na fantastične ideje.

Uzmite dovoljno vremena za proučiti svaku pojedinačnu fotografiju iz galerije, analizirajte detalje i polako uredite svoju idealnu spavaću sobu. 

Imajte na umu da svijetle boje puno učinkovitije povećavaju osjećaj prostora od tamnih nijansi. Premda izgleda privlačno, super veliki krevet će potratiti puno slobodnog prostora, tako da je dobar plan smanjiti veličinu kreveta i popuniti dobiven prostor s praktičnim komadima namještaja. 

I namjestite u spavaćoj sobi što više ogledala! Nakon ovoga, možemo vas samo pozvati da uživate u prikazu boja i tekstura u nastavku! Uživajte u izradi vaše udobne i funkcionalne spavaće sobe.

(Merima Druškić/uredjenje-doma.com)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.