11.2.2016. 15:19
0
Posao koji mrzite raditi dosta govori o vama
Rijetke su žene koje vole kućanske poslove, barem sve njih. Neke mrze usisavati, druge brisati prašinu, treće čistiti kupatilo. No, posao koji najviše mrzite radite dosta govori o vama.

Najmanje volite ribanje wc šolje

Ukoliko možete da tolerišete smrada i prljavu wc šolju, vjerovatno ste pod izuzetnim stresom. Ukoliko vam ova obaveza baš predstavlja problem, možda je vrijeme da uzmete godišnji odmor ili otputujete negdje kako biste se malo opustili.

Najmanje volite ribanje kade i tuš kabine

Vi ste vjerovatno sponatana osoba i ne volite da mnogo planirate unaprijed. Nikada niste mogli da razumijete ljude koji prave nedeljne, mjesečne pa čak i godišnje planove i ne odvajaju se od svog rokovnika.

Najmanje volite sređivanje ormara

Vi ste optimista po prirodi, trudite se da radite stvari koje vas čine sretnim, a sređivanje ormara ostavljate kao obavezu koju radite eventualno dva puta godišnje. 

Najmanje volite pranje suđa
Vi ste kreativac koji ne voli da mu bilo ko sputava energiju. Obožavate da kuhate i isprobavate nove stvari, ali kada je riječ o pranju suđa, ne možete da ih vidite očima. 

Najmanje volite peglanje veša

Istog momenta kada izvadite veš iz veš mašine, osjetite nalet bijesa i počinjete psihički da se pripremate za posao koji vas očekuje.

Najmanje volite sređivanje frižidera

Neuredni perfekcionista zapravo nije oksimoron. Zapravo ovaj fenomen nije uopšte rijetkost. Često ljudi koji prilično dobro organizovani, imaju neuredan fižider u kome se često nakupi hrana koja se vremenom ubuđa i koju bi trebalo baciti.

Najmanje volite brisanje prašine

Prašina vas asocira na smrt i neplaćene račune. Ne volite je i ne znate kako da se nosite sa njom. Vi ste realista koji na taj način posmatra svijet oko sebe.

Najmanje volite usisavanje

Vi ste umjetnik, nesputani kreativac koji subotu sigurno ne bi tek tako potrošio na dosadne kućne poslove kao što je usisavanje. Znate da morate s vremena na vrijeme da usisate kuću, ali ovu obavezu najradije prepuštate drugima, piše Blic. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
PosloviDom
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.