8.8.2016. 20:45
0
Viseći krevet za bolji san
Istraživanja pokazuju da spavanje u visećim krevetima poboljšava san.

Naučnici tvrde da tako brže zaspimo, imamo dublji i kvalitetniji san, zbog čega smo puni energije i koncentracije narednog dana. Čak i ako ne želite da spavate u ovom krevetu, idealan je za čitanje i odmor jer se blago ljuljuška što prija razdražljivim ljudima i doprinosi smirivanju živaca.

Ljeto je pravo vrijeme da se poigrate sa ovim komadom namještaja koji možete da okačite gotovo bilo gdje. Obožavaće ga mališani, ali i odrasli jer vraća u djetinjstvo, podsjeća na bajke, a istovremeno je elegantan i praktičan detalj.

Okačite ga na glavnu noseću gredu na terasi, a u dvorištu ga prikačite za drvo. Providne ili tamne zavjese štitiće vas od insekata i sunca, a obezbijediće i privatnost. Možete ih dekorisati kao i obične krevete, jastučićima, prekrivačima, zanimljivim čaršavima.

Viseći kreveti mogu da služe samo za odmor ili da budu funkcionalni kao klasični. Čak isto i izgledaju, samo što vise. Isprobajte prvo varijantu za odmor, pa ako vam se dopadne, razmislite o zamjeni klasičnog modela visećim.


(Anesa Agović / CDM)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.