29.12.2016. 17:11
0
Kakav dizajn kreveta da izaberem?
Kakav dizajn kreveta da izaberem? Kada je vrijeme da promijenim krevet? Da li je potrebno da promijenim samo dušek ili komplatan krevet? Koja je cijena kreveta? Da li je potrebno da bude specijalno dizajniran ? Ovo su sve pitanja na koja treba da date odgovore prije nego krenete u kupovinu kreveta.

Prije nego što kupite krevet razmislite o veličini, to vam može biti najveća briga. Optimalna širina kreveta je da oba partnera mogu da legnu rame uz rame sa rukama iza glave tako da im se laktovi ne dodiruju. Krevet treba da bude duži makar 10 cm od višeg partnera.

Obavezno prije kupovine probajte krevet, odnosno dušek. Iskombinujte kako vam najviše odgovara. Teške osobe bi uvijek trebalo da traže čvršće podloge, a i osobe koje imaju bolove u leđima takođe. I zapamtite, nikada ne idite u kupovinu kreveta ili dušeka kada ste umorni, jer će vam vjerovatno u tom momentu svaki izgledati udobno.

(CDM/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.