29.11.2015. 16:26
0
Ugledne ličnosti iz Katara, Saudijske Arabije, Egipta i Kuvajta pokrenuli kampanju podrške Turskoj
Nakon što je predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao odluku o uvođenju djelomičnih sankcija Turskoj, podrška uglednih ličnosti iz arapskih zemalja Turskoj i njenim proizvodima proširila se društvenim mrežama, javlja Anadolu Agency (AA).

Podršku su izrazile brojne javne ličnosti iz Saudijske Arabije, Egipta, Kuvajta i Katara.

Nakon posljednih dešavanja na društvenim mrežama pokrenuta je kampanja s ciljem pružanja podrške Turskoj, a na društvenim mrežama koriste se oznake (hashtag) "Solidarišem se s Turskom", "Arap sam i solidarišem se s Turskom", kao i "Budi podrška turskim proizvodima".

Na mnogim profilima napisano je kako je "zadatak svih Arapa i muslimana je da podrže turske proizvode"  i da su "turski prozvodi vrlo kvalitetni i dostupni po pristupačnim cijenama".

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.