29.4.2016. 12:55
0
Raiffeisen najbolja banka u Bosni i Hercegovini prema ocjenama "EMEA Finance" magazina
Raiffeisen Bank International je „Najbolja investicijska banka“ u Austriji. "EMEA Finance“ magazin je dodijelio nagrade na svečanoj ceremoniji „Evropske bankarske nagrade” održanoj jučer u Beču.

„Ova nagrada predstavlja potvrdu našeg zalaganja i posvećenosti klijentu. Klijenti to prepoznaju te cijene naše finansijske usluge visokog kvaliteta koje su u potpunosti prilagođene njihovim potrebama, znajući da se na nas mogu osloniti kao na pouzdanog partnera“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke ističući svoje zadovoljstvo što je Raiffeisen banka u Bosni i Hercegovini peti put dobitnik ovog respektabilnog priznanja.

EMEA Finance – renomirani britanski magazin, specijalizovan za pokrivanje finansijske industrije u Evropi, na Srednjem Istoku i u Africi dodijelio je Raiffeisen banci 14 nagrada. Raiffeisen Bank International AG (RBI) dobitnik je regionalne nagrade za Srednju Istočnu Evropu i ZND1 za široku ponudu fizičkim licima i korporativnim klijentima u cijelom regionu. RBI je također primila nagradu za „Najbolju investicijsku banku u Austriji“, dok je Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB), centralna institucija austrijske Raiffeisen bankarske grupacije i glavni dioničar RBI-a dobitnik nagrade za „Najbolju banku u Austriji”.



“Ove nagrade potvrđuju snagu RBI-a koji kontinuirano pruža usluge za 14,9 miliona klijenata u Srednjoj i Istočnoj Evropi, te Zajednici nezavisnih država sa svojim vrhunskim uslugama i proizvodima. One također odražavaju neizmijenjeni fokus RBI grupacije na region kao i dobre poslovne rezultate”, izjavio je Karl Sevelda, generalni direktor RBI-a.

Pored matičnih kompanija grupacije, RZB i RBI-a, mrežne banke u Bjelorusiji, Češkoj Republici, na Kosovu, u Srbiji i Slovačkoj osvojile su nagrade kao „Najbolje banke“ u ovim zemljama, dok su mrežne banke u Albaniji, Rumuniji i u Rusiji dobile nagradu kao “Najbolje strane banke”. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.