6.3.2017. 15:04
1
Svečano otvorena šesta poslovnica Raiffeisen banke u Banjoj Luci
Danas je u Banjoj Luci otvorena nova, šesta po redu, poslovnica Raiffeisen banke

„Uzevši u obzir uvećan obim poslovanja te zaista veliki broj naših klijenata u banjalučkoj regiji, prepoznali smo potrebu za proširenjem razgranate mreže naših poslovnica. U skladu s tim, odlučili smo otvoriti novu, šestu po redu, poslovnicu u Banjoj Luci te time klijentima obezbijediti još jednu lokaciju kako bismo im olakšali pristup uslugama Banke. S ponosom ističem da je nama kao banci koja reprezentuje finansijsku snagu i stabilnost, te koja na ovom tržištu posluje već 25 godina, ovo proširenje izuzetno značajno i da naša poslovna mreža sada broji 97 poslovnica“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: „Spomenuo bih i da za sve klijente koji u toku marta u novootvorenoj poslovnici podnesu zahtjev za bilo koju vrstu kredita, Banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita.“

Šef ove poslovnice, gdin. Zoran Topić rukovodi iskusnim i stručnim timom koji će klijentima biti na raspolaganju u njihovom poslovanju sa Bankom te im nastojati pružiti prilagođena finansijska rješenja. Naime, ova poslovnica će kako fizičkim licima, tako i pravnim licima nuditi širok spektar proizvoda i usluga Banke namijenjenih različitim finansijskim potrebama klijenata. Pored toga, u ponudi su i brojne usluge u domenu digitalnih servisa Banke.

Sjedište poslovnice je u ulici Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 132, a nalazi se na atraktivnoj lokaciji u novom stambenom naselju u blizini centra grada. U sklopu poslovnice postavljen je i Cash Point bankomat koji, pored isplate omogućava i uplatu novčanih sredstava, a klijentima je  dostupan 24 sata dnevno. Svoje usluge poslovnica će pružati klijentima svaki radni dan od 08 do 16 sati i subotom od 08 do 13 sati.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.