22.5.2017. 13:55
1
Predsjednik Uprave Raiffeisen banke demantirao pisanja Financial Timesa
FOTO: Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke
Povodom nedavnih navoda u medijima o povlačenju Raiffeisen banke sa pojedinih tržišta oglasio se i Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH.
Obzirom da su se nedavno pojavili navodi u pojedinim medijima da Raiffeisen Bank International (RBI) razmatra opciju povlačenja sa bh tržišta, želio bih da naglasim da ova informacija nije tačna te da se radi o komentaru i stavu novinara Financial Times-a a što ni u kom slučaju ne odražava stav RBI Uprave“, kazao je Dobnigg, te dodao:
Raiffeisen banka u BiH posluje stabilno te je i ove godine otvorenjem 97. poslovnice nastavila širenje svoje mreže. Dodatno, tamo gdje prepoznamo potrebu i povećan obim poslovanja, razmotrićemo i otvaranje novih poslovnica.“

Ponosan sam da ove godine obilježavamo i 25 godina rada i rasta na ovom tržištu. Kao jedna od vodećih banaka u BiH u periodu koji je pred nama nastavit ćemo investirati u nove tehnologije kako bismo ostali pouzdan partner svim našim klijentima i spremno odgovorili na sve poslovne izazove“, zaključio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.