4.10.2017. 11:43
0
Poslovnice Raiffeisen banke prilagođene digitalnim trendovima u poslovanju
Karlheinz Dobnigg predsjednik Uprave Raiffeisen banke
Savremeni enterijer
Poslovnica preuredjena
Brosure u digitalnom formatu
Lakse dostupne usluge
„Govoriti o 21. vijeku, a ne spomenuti digitalizaciju je danas gotovo nemoguće. Riječ je o savremenom trendu koji značajno utječe i na bankarski sektor, te za nas predstavlja izazov na koji nastojimo spremno odgovoriti ispunjavajući očekivanja naših klijenata. Stoga smo ove godine pokrenuli proces preuređenja 11 poslovnica unutar naše mreže u Bosni i Hercegovini kako bi iste prilagodili digitalnim trendovima te učinili usluge banke lakše dostupnima“, kazao je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke prilikom otvaranja preuređene poslovnice Stari Grad u Sarajevu.
Dodatno, kako bismo korisnicima naših usluga pružili adekvatnu podršku, u proteklom periodu smo omogućili poslovanje i komunikaciju s bankom putem Bankarstva na Viberu,  ali i online apliciranje za kredite i kartice“, dodao je Dobnigg.

Do sada je preuređeno ukupno pet poslovnica Banke, od čega četiri u Sarajevu i jedna u Mostaru, a u narednom periodu planirano je renoviranje dodatnih poslovnica u ovim gradovima, te u Banjoj Luci, Bihaću, Zenici i Tuzli. 

U sklopu renoviranih poslovnica klijentima su na raspolaganju tableti putem kojih je moguće on-line aplicirati za proizvode i usluge banke. Također, jednostavnim skeniranjem QR koda klijenti mogu preuzeti brošure o proizvodima Raiffeisen banke u digitalnom formatu. U ovim poslovnicama su 24 sata dostupni Cash-point bankomati za uplatu i isplatu novca. 

Raiffeisen banka je dobitnik nagrade „Najbolja digitalna banka u BiH za 2017.“ koju joj je dodijelio renomirani magazin Global Finance, a koja dodatno potvrđuje da je Banka na pravom putu kada je riječ o prilagođavanju poslovanja eri digitalizacije.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.