9.5.2019. 14:48
1
Raiffeisen poslovni doručak sa internacionalnim i lokalnim klijentima
Raiffeisen poslovni dorucak
Raiffeisen poslovni dorucak
Raiffeisen poslovni dorucak
Raiffeisen poslovni dorucak
Raiffeisen poslovni dorucak
Raiffeisen Bank International Flagship je partner Poslovnog foruma EBRD-a 2019. u okviru kojeg je organizovan i poslovni doručak sa internacionalnim i lokalnim klijentima.
Drago nam je što smo u okviru Poslovnog foruma EBRD-a imali priliku ugostiti naše internacionalne i lokalne klijente na poslovnom doručku. Kolege iz naše matične kuće Raiffeisen Bank International predstavili su nove trendove iz oblasti finansiranja trgovine kao i primjene novih digitalnih tehnologija u ovoj oblasti poput Blockchain-a. Dodao bih i da je Raiffeisen banka u BiH vodeća banka kada je u pitanju finansiranje trgovine s tržišnim učešćem od oko 30%“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH.

Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni smo više od 25 godina, a naše ključne ambicije u bliskoj budućnosti kada je u pitanju ovo tržište su povećati bazu klijenata u segmentu poslovanja sa stanovništvom te malog i srednjeg poduzetništva uz primjenu novog pristupa prodaji. Želimo iskoristiti našu snažnu tržišnu poziciju kroz potencijal za sufinansiranje velikih infrastrukturnih i privrednih projekata“, izjavio je Lukasz Januszewski, član Uprave Raiffeisen Bank International za segment tržišta i investicijskog bankarstva. 

Godišnji sastanak EBRD-a je događaj koji pokriva značajne teme za privredu zemlje kao što su jačanje malih preduzeća, otvaranje novih mogućnosti u oblasti turizma, te povezivanje lokalne i globalne ekonomije. Raiffeisen Bank International je ponosni Flagship partner Poslovnog foruma EBRD-a 2019.


 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.