3.8.2020. 19:30
0
Nenamjenski krediti za klijente koji apliciraju online: Vrijeme je za novo!
U okviru aktuelne kampanje za nenamjenske kredite pod nazivom „Vrijeme je za novo“ dostupni su keš krediti za različite namjene ili kredit za zatvaranje obaveza u drugoj banci uz dodatni keš i to BEZ NAKNADE ZA OBRADU KREDITA.

Raiffeisen banka je za klijente kojima je potreban novac pripremila ponudu koja se ne propušta – bilo da za kredit žele aplicirati ONLINE iz udobnosti svog doma ili da preferiraju odlazak u poslovnicu Banke. 

Klijenti online mogu apliciriati za nenamjenski kredit u iznosu od 6.000 KM uz rok otplate do 6 godina, promjenjivu kamatnu stopu te dnevni trošak od 3 KM. 

Uz apliciranje online: promjenjiva kamatna stopa 6,49 % (EKS 8,71%)

Uz isti dnevni trošak klijentima koji zahtjev podnesu u poslovnici je dostupan kredit u iznosu od 2.000 KM, sa rokom otplate 2 godine te fiksnu kamatnu stopu. 

Apliciranje u poslovnici: fiksna kamatna stopa 2% (EKS 3,98%)

Više informacija o ovoj ponudi dostupno je na www.raiffeisenbank.ba. 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.