14.9.2020. 19:30
0
Raiffeisen banka klijentima u samo dva koraka omogućava online zahtjev za željeno oročenje
Raiffeisen banka je svojim klijentima omogućila da u samo dva koraka podnesu online zahtjev za željeno oročenje te u okviru iste aplikacije zakažu sastanak za potpisivanje ugovorne dokumentacije.

Nakon popunjavanja zahtjeva, klijent putem e-maila dobija pregled svih unešenih podataka, odnosno potvrdu da je banka primila zahtjev.

Za sve nove klijente koji apliciraju online za standardno oročeni depozit u KM valuti odobrava se kamatna stopa od 1,2% na iznos depozita od 2000 KM i rok oročenja 24 mjeseca. Ova ponuda važi do 31.10. tekuće godine.

Više informacija o online apliciranju za depozite dostupno je    na  www.raiffeisenbank.ba

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.