20.10.2020. 19:30
0
Raiffeisen Mobilno bankarstvo
Nova aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, pored uštede novca i vremena, donosi i druge funkcionalnosti koje klijentima olakšavaju svakodnevno vršenje finansijskih transakcija i poslovanje s bankom.

Putem nove RMB aplikacije pregled obavljenih naloga je jednostavniji.  Također,  klijent može preuzeti i poslati potvrdu o plaćanju putem različitih kanala poput e-maila ili Viber-a.

Prijava u aplikaciju omogućena je putem PIN broja ili biometrijskih podataka odnosno otiska prsta ili prepoznavanja lica.

Korištenje aplikacije je maksimalno sigurno uz primjenu najsavremenije tehnologije.

Više informacija dostupno je na www.raiffeisenbank.ba.

Vrijeme je za lakše bankarstvo!

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.