27.5.2022. 19:30
0
Raiffeisen podržao AmCham program za razvoj budućih lidera u BiH
Raiffeisen banka podržala je program Američke trgovačke komore (AmCham) za razvoj liderskih vještina mladih. U sklopu programa održano je i predavanja Jamesa Stewarta, predsjednika Uprave Raiffeisen banke.

Ovo je jedinstven program za profesionalno usavršavanje budućih lidera Bosne i Hercegovine, te prilika za sve polaznike da steknu nova znanja u okviru zanimljivih predavanja i radionica.

Program je kreiran na način da prisutnima pruži priliku da čuju iskustva lidera iz poslovnog svijeta, te da u okviru radionica rade na stvarnim izazovima.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.