30.1.2023. 19:30
0
Raiffeisen kreditna linija za unaprijeđenje automatizacije i digitalizacije poslovanja
Raiffeisen banka nudi malim i srednjim preduzećima kreditnu liniju za unaprijeđenje automatizacije i digitalizacije poslovanja, koja direktno doprinosi konkurentnosti na tržištu Evropske unije.


Ova kreditna linija omogućava kompanijama podsticaj u vidu povrata dijela kreditnih sredstava realizovanih kod Raiffeisen banke u iznosu od 15%.

Kreditnu liniju GO Digital in BiH Raiffeisen banka sprovodi u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, uz podršku Evropske unije. 

Ovim vidom saradnje, Banka i na ovaj način potvrđuje svoju povećenost odgovornom bankarstvu za održivu budućnost a u okviru svoje strategije održivosti.




0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.