3.4.2024. 18:27
0
Klicker, jedna od vodećih produkcijskih kuća u Sarajevu, otvara vrata za nove talente!
Ako si osoba puna energije, ambicija i strasti prema produkciji, ovo je prilika koja će ti omogućiti da stekneš neprocjenjivo iskustvo. Za mlade talentovane osobe mlađe od dvadeset i pet godina, nudimo priliku za praksu I profesionalnu obuku u trajanju od tri mjeseca. Nakon uspješno završene prakse, postoji mogućnost nastavka saradnje I rada u našem timu.

"Naš radni dan obiluje kreativnim izazovima koji nas podstiču na razmišljanje izvan ustaljenih okvira. Svaki projekat koji preuzimamo nosi sa sobom priliku za inovaciju i stvaranje nečeg zaista posebnog. Uzbuđenje koje osjećamo dok radimo na projektima za klijente kao što su dm BiH, UNDP, BH Pošta, Regional Cooperation Council, Sportsport.ba,  Foreo i mnoge druge, neprocjenjivo je iskustvo koje nas motiviše da idemo dalje i istražujemo nove horizonte u svijetu produkcije.” - Dejan Miholjčić, direktor produkcije Klicker.

Klicker produkcijska kuća smještena je u Sarajevu, u modernom i savremenom studiju koji se prostire na više od petstotina kvadrata. 

Prijavi se i postani dio uspješne i profesionalne ekipe!

Svoj CV sa radovima možete poslati se na www.klicker.ba i mail klicker@klicker.ba

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.