9.4.2024. 21:30
0
Nijemci otvaraju mega fabriku u BiH: Traže smještaj za radnike
Kompanija “GS-Rama” traži smještaj za svoje zaposlenike na duži period u blizini lokacije nove tvornice koja je izgrađena u Prozoru-Rami.

– Tražimo udoban smještaj s potrebnim sadržajima za naše zaposlenike. Ako imate dostupan smještaj koji bi odgovarao našim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate – navodi se u zanimljivom oglasu iz ove kompanije.

Kako se ističe, potrebno je navesti koliko soba je dostupno te po mogućnosti poslati fotografije, a važno je da smještaj bude u blizini firme.

Tvornica “GS-Rama” će u svojim počecima prije svega raditi dijelove za firmu Liebherr, a nakon potpune realizacije isporuke narudžbi, tvornica će krenuti s radom za Knorr-Bremse i za Njemačke željeznice, piše BiznisInfo.ba.

Nakon toga uslijedit će drugi projekti, ovisno o radnoj snazi. Tvornica bi na početku trebala biti dom za 100 radnika, a u punom kapacitetu za njih 250 do 300.

Ulaganja u “GS-Rama” su ogromna, iznos koji se spominje je i preko 40 miliona KM, a očekuje se i širenje kompleksa. Sve ovisi o radnoj snazi.

 
GS Rama
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.