3.2.2023. 10:00
0
Migdad Hasanović, kandidat za načelnika Vogošće: "Ne dopustite da politički diletanti počnu učiti posao, nemamo vremena za gubljenje"
Prijevremeni izbori za načelnika općine Vogošća bit će održani u nedjelju, 5. februara.

Jedan od ukupno dva kandidata je Migdad Hasanović, ispred Stranke demokratske akcije, koji je tim povodom govorio za portal Source. 

U ovoj općini sve je spremno za održavanje izbora. Građani će imati priliku da glasaju na 48 biračkih mjesta, dok je u Centralni birački spisak za Vogošću upisano ukupno 27.988 birača.

Ono što je u fokusu djelovanja Migdada Hasanovića jeste rješavanje problema građana Vogošće, nastavak rada na saobraćajnoj infrastrukturi, na raznim projektima za mlade te na drugim sličnim pitanjima. Šta je bio razlog njegovog kandidiranja za načelnika općine Vogošća poslušajte u intervjuu koji je u nastavku. 

Novinarka: Erna Klepo Hadžić 
Snimatelj i montažer: Nein Mustafić 

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.