23.10.2015. 16:41
0
Nova serija o jednom od najpopularnijih Marvelovih likova
Netflix je objavio novi trailer za nadolazeću seriju „Marvel’s Jessica Jones“, koja sa prikazivanjem počinje 20. novembra 2015. godine.

Radnja serije prati život Jessice Jones, jednog od najpopularnijih Marvelovih likova u posljednjoj dekadi, dok se suočava sa demonima. Serija se sastoji od 13 jednosatnih epizoda.

Krysten Ritter (Jessica Jones) predvodi glumačku postavu koju još čine David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Erin Moriarty i Wil Traval.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.