4.11.2015. 8:58
0
Dolazi nam treći nastavak animirane komedije koja je osvojila svijet
DreamWorks Animation je objavio prvi trailer za animiranu komediju „Kung Fu Panda 3“.

U nastavku ove popularne komedije Po nastavlja svoje legendarne avanture i suočava se sa dva epska problema: jednim natprirodnim i drugim nešto bližim kući. Kada se njegov davno izgubljeni otac ponovo pojavi, oni putuju u tajni raj za pande kako bi upoznali nove presmiješne pande. Međutim, nakon što negativac Kai širom Kine počinje pobjeđivati sve kung fu majstore, Po mora uraditi nemoguće – naučiti trenirati puno selo pandi da postanu kung fu majstori.

Film su režirali Jennifer Yuh Nelson i Alessandro Carloni, a glasove likovima su posudili Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Randall Duk Kim, Bryan Cranston i J.K. Simmons.

Prva dva dijela ovog filma su objavljena 2008. i 2001. godine i oba su nominovana za nagradu Oscar. Na kino blagajnama su ukupno zaradili 1,3 milijardi dolara.

Treći nastavak u kina dolazi 29. januara 2016. godine.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.