28.6.2016. 15:27
0
Tyrese Gibson o osmom nastavku "Fast & Furiousa": Nije lako ići naprijed bez Paula Walkera
Američki glumac Tyrese Gibson (37) potvrdio je kako trenutno radi na snimanju novog, osmog nastavka planetarno popularnog filma "Fast & Furious" (Brzi i žestoki) koji bi se u svjetskim kinima mogao naći na ljeto naredne godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

Gibson, kojem je pripala jedna od glavnih uloga u filmu uz glumca Paula Walkera, koji je poginuo 2013, izjavio je kako mu je teško snimati film bez kolege. 

"Mogu reći da će film izaći tokom ljeta naredne godine, bit će dosta energičan. Jednostavno, nije lako snimati bez Walkera, svaki dan osjećamo njegovu energiju sa nama. Njegov automobil bio je uvijek parkiran pored mog i svaki put kada njime izađem iz garaže bez njega, jako sam tužan, uvijek mi je teško", izjavio je Gibson.

Walker je tragično stradao u decembru 2013. u 41. godini u automobilu Porschea GT u Kaliforniji. Poznati glumac poginuo je u vrijeme kada je snimao film "Brzi i žestoki 7" koji je srušio sve rekorde gledanosti u kinima svijeta.

Iako je bio glavni glumac te "simbol" filma, snimanje je nastavljeno uz pomoć njegove braće, a simbolični ispraćaj i oproštaj od glumca upriličen je na kraju filma uz glavne protagoniste serijala.

Gibson se i privatno družio sa Walkerom kojeg je nazivao bratom. Na pitanje da li će Walker biti spomenut i u osmom serijalu filma, Gibson je rekao kako o tome ne može govoriti za vrijeme snimanja, ali da će gledatelji moći "osjetiti energiju stradalog glumca".

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.