13.8.2017. 20:31
0
"Bio sam u Sarajevu 2002. godine i danas se vidi da grad živi, puno toga je izgrađeno"
Oskarovac Oliver Stone, reditelj svjetskog glasa prošetao je večeras crvenim tepihom 23. Sarajevo Film Festivala. On je zajedno sa suprugom pozirao novinarima, a u izjavi za BHRT je kazao da mu je drago vidjeti koliko se Sarajevo izgradilo od posljednjeg puta kada je bio tu, piše agencija Patria.

- Bio sam u Sarajevu 2002. godine i danas se vidi da grad živi, puno toga je izgrađeno - kazao je Stone koji je u Sarajevo stigao danas iza podne. 

On se nakratko prošetao dijelom gdje stoji publika te se fotografisao, pozdravljao i davao autograme. Stone je dobitnik i nagrade Počasno Srce Sarajeva, a na pitanje kako se osjeća kazao je:

- Čuo sam da nagrada Počasno Srce Sarajeva predstavlja osjećaje ljudi i jako sam počastvovan što ću dobiti tu nagradu - rekao je Stone.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.