31.8.2017. 18:59
0
Daenerys i Jon progovorili su o sceni seksa o kojoj svi pričaju
Strasti oko posljednje epizode sedme sezone 'Igre prijestolja' i dalje ne jenjavaju. Osim što je epizoda otvorila mnoga pitanja koje će biti odgovorena tek u idućoj sezoni, bila je prikazana i scena seksa koja je mnoge zgrozila, ali i oduševila.

Kraljica zmajeva Daenerys i Jon Snow, koji su tetka i nećak, prepustili su se strastima u krevetu. Iako šokirani incestom, mnogi gledatelji su za tu scenu i 'navijali'. 

Glumica Emilia Clarke (30), koja već šest godina glumi Daenerys Targaryen, prije emitiranje finalne epizode, otkrila je kakve reakcije očekuje od publike. 

''Za nas je to bilo jako čudno. Činjenica da su u rodu, mislim da će se ljudima to gaditi'',
kazala je Clarke. 

Kit Harington (30), odnosno Jon Snow, misli da su likovi znali da rade nešto što će kasnije izazvati mnoge probleme. 

''No stvar je u tome kada imaš tako jake osjećaje prema nekome i svašta zajedno proživite, ne možeš zaustaviti štogod da se dogodi između vas''
, rekao je Kit te dodao da mu je bilo 'teško' snimati tu scenu.

''Dok sam je gledao, pravio sam se da mi je zlo i rekao bih: 'Oh moj Bože, možemo li ponovno ovo snimati?'
' ispričao je Harington, prenose 24sata.hr.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.