12.9.2017. 9:31
0
Stigao trejler za poslednji nastavak "50 nijansi sive"
Treći i poslednji dio trilogije "50 nijansi sive", stiže nam za Dan zaljubljenih, tačnije 14. februara 2018. godine.

Riječ je o pravoj jednominutnoj poslastici u kojoj vidimo Anastasiju (Dakota Džonson) i famoznog Kristijana Greja (Džejmi Dornan) kako razmjenjuju bračne zavjete. Osim toga, obožavatelji su dobili priliku da vide i njenu prelijepu vjenčanicu i mali uvid u njihovo vjenčanje, kao i medeni mjesec. 

Naravno, stvari ne ostanu tako dugo romantične i savršene, jer se negativac Džek (Erik Džonson) vraća. Reditelj filma je Džejms Foli, a riječ je o adaptaciji romana autora E.L.Džejms prema prema kom je i napisan scenario, prenose Nezavisne. 

Pogledajte šta vas sve čeka u ovom dugo očekivanom blokbasteru koji ovaj put nosi naziv Fifty Shades Freed.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.