3.10.2017. 19:34
0
Dragan Bjelogrlić: Proučavam život Tome Zdravkovića, želim da snimim film o njemu
Na Centralnom groblju u Beogradu obilježena je godišnjica od smrti pjevača Tome Zdravkovića, a pored rodbine i prijatelja, na pomen je došao i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.

“Interesujem se za njegov život intenzivno proteklih mjeseci, proučavam svaki detalj. Razmišljam o tome da snimim film, ali to je još uvijek ideja. Imao je impresivan život i drago mi je da sam imao priliku da se upoznam sa zanimljivim životom, a šta god da se izrodi iz toga, ja mogu da budem samo na dobitku što sam upoznao Tomu, istina mnogo godina kasnije”, rekao je Bjelogrlić za Blic

Toma Zdravković je prije 26 godina preminuo u 53. godini života.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.