13.10.2017. 15:56
1
Skandal u Los Angelesu: Poznati meksički glumac ošamario novinara na crvenom tepihu
Veliki skandal izbio je nedavno na crvenom tepihu u Los Angelesu. Naime, zvijezda meksičkih sapunica, glumac Eduardo Yanez, napravio je skandal kada je ošamario novinara pred svim kamerama i gostima događaja, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Agresivni glumac udario je reportera Univisiona, a video tog incidenta viralniji je od svega što je u karijeri napravio.  Eduardo se iznervirao nakon što ga je reperoter Paco Fuentes pitao kako se osjeća, s obzirom na to da je njegov sin pokrenuo GoFundMe kampanju da skupi novac za popravak automobila. 

Implicira to da Eduardo Yanez ne želi pomoći svom sinu. Čim je novinar postavio pitanje, Yanez je izgubio živce i automatski ga ošamario. 

Inače, glumac je poznat po svom divljem temperamentu, pogotovo kad su u pitanju novinari, te mu ovo nije prvi skandal u javnosti.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.