28.10.2017. 21:00
0
Wonder Woman dobila svoj trailer u Justice League
Ovo je treći solo trailer za likove iz filma Justice League.


Za razliku od dosadašnjih likova Aquamana i Flasha, o Wonder Woman znamo već jako puno. Njen vrlo dobar origin film nam je došao ove godine, a glumi ju fantastična Gal Gadot.

Ovdje ćete imati priliku vidjeti trailer za lik Diana Prince poznatija kao Wonder Woman (Gal Gadot), ali u filmu Justice League.
U ovom traileru koji prepričava Gal Gadot, možete ju čuti kako pojašnjava da je njen lik “ljepilo” koje drži cijelu Ligu na okupu. S obzirom na to koliko nesuglasica ima u toj ekipi bit će interesantno vidjeti kako će ih njen lik uspjeti održati na okupu.

U Justice League potaknut njegovom obnovljenom vjerom u čovječanstvo i nadahnut nesebičnim činom Supermana (Henry Cavill), Bruce Wayne (Ben Affleck) okuplja novonastalog saveznika Diane Prince kako bi se suočio s još većom prijetnjom. Zajedno, Batman i Wonder Woman rade kako bi brzo zaposlili tim koji će se suprotstaviti ovom novom buđenju neprijatelja. Uprkos formiranju neviđene lige heroja – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash – možda će biti kasno za spašavanje planeta od napada katastrofalnih razmjera, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.