27.12.2017. 15:28
0
Objavljen trailer za film „Fridin trougao“
Radnja filma prikazuje život djevojke kojoj su ljubav i strast prema glumi i umjetnosti oduvjek bili životni motiv.

Nakon porodične tragedije i zavšene prve godine fakulteta (glume), iz straha da će biti ubijena napušta studije i državu. U teškom psiho-fizičkom stanju odlazi u nepoznato. U nepoznatom nije ni slutila da će joj se motivacija vratiti i služiti kao pokretačka snaga prema ranije zacrtanom cilju. 

U romansi dokumentarne drame režisera Mirsada Ademovića, pored glavnih likova priče; Džane Raszewske, Jamie Cooper, Damira Altumbabića i Dine Bukvić, rekonstrukciju događaja tumače glumci tuzlanske Akademije dramskih umjetnosti; Emrah Mujkanović, Adna Hasanić, Marko Mirković i Jasmina Ibrahimović. 

Film je sniman u BiH, Njemačkoj, Islandu i Irskoj i bit će premijerno predstavljen tuzlanskoj i sarajevskoj publici u aprilu 2018., a nakon toga i publici zapadne Europe. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.