19.4.2019. 15:00
0
Srednjoškolci iz BiH mogu besplatno na filmove
FOTO: Al Jazeera Balkans
Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF) od ove godine predstavlja novi i rebrendirani OFF High School program.

Cilj je omogućiti srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine besplatan pristup svim festivalskim lokacijama, programima, zabavama, druženjima i svim događajima vezanim za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo.

- OFF High School program omogućava srednjoškolcima akreditaciju sa pristupom na sve festivalske lokacije te neograničen broj gledanja filmova za nosioca akreditacije, ali i mogućnost tri besplatne karte dnevno - navodi se.

U okviru OFF High School programa vrše se i prijave za volontiranje. Zainteresirani, pri popuni prijavnog obrasca, biraju opcije volontiranje i OFF Filmsko iskustvo.

Volonteri su dio velikog tima Omladinskog Film Festivala Sarajevo, neizostavan i bitan segment Festivala.

Omladinski Film Festival Sarajevo i ove godine nudi niz zanimljivih volonterskih poslova za sve filmske entuzijaste,koji iz prve ruke žele saznati kako funkcionira organizacija takvog kulturnog događaja.

OFF Filmsko iskustvo je i jedinstvena prilika za gledanja skoro 50 filmova iz 15 država svijeta, druženje sa autorima i gostima Festivala, pristup festivalskim događajima i zabavama besplatno.

- Prijave od 25. aprila do 15. juna. Broj OFF High School  akreditacija je ograničen. Prijaviti se mogu svi preko web stranica Festivala www.omladinski.ba - ističu iz OFF.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.