13.8.2020. 18:40
0
Monica Belucci i Vincent Cassel ponovo zajedno
Monica Belucci i Vincent Cassel su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ipak, bilo je nagađanja da se bivši supružnici ne slažu najbolje. Fotografije iz Italije potvrđuju prvo, a demantuju drugo.



Italijanska glumica Monika Beluči (55) i poznati Francuz (53), njen bivši suprug i kolega Vincent Cassel, boravili su prije desetak dana u Italiji, sa kćerkama Devom (15) i Leoni (10). Uslikani su u poznatom restoranu kako uživaju na večeri. A razlog okupljanja bio je sasvim poseban.

Monika i starija kćerka Deva snimale su na jezeru Como u Italiji novu kampanju za modnu kuću “Dolce & Gabbana” sa kojom je slavna Italijanka sarađivala još na početku manekenske karijere, a učestvovala je prije nekoliko godina i u njenoj kontroverznoj kampanji kojom je prikazan odnos mode i religije.





Deva se bavi i glumom, a na polju mode ide majčinim stopama, dobila je podršku i od oca, koji joj se pridružio na snimanju.


Kako će Deva izgledati u kampanji, otkriva i ova slika iz Italije.


Monica se nakon snimanja uputila u Grčku, gdje je u isto vrijeme boravila i sadašnja supruga Vincenta Cassela Tina Kunakey(23) sa kojom se vjenčao 2018. u Francuskoj i sa kojom ima kćerku Amazoniju.


Monika i Vincent bili su u braku od 1999. do 2013. godine.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.