15.8.2020. 17:17
0
Panel sa mladim rediteljicama na 26. SFF-u
Rumunska rediteljica Ruxandra Ghi?escu i kosovska rediteljica More Raça gošće su panela Od talenata do takmičara (From Talents to Competition), koji će biti organizovan kao dio programa Talenti Sarajevo 26. Sarajevo Film Festivala (SFF).

Panel će biti održan u nedjelju, 16. avgusta, od 11 do 12 sati, a publika mu može pristupiti online na platformi Zoom uz meeting ID: 931 2854 3656. Panel će moderirati Tanja Miščević, zamjenica generalne sekretarke Vijeća za regionalnu saradnju (RCC).

Ruxandra Ghițescu i More Raca su mlade rediteljice čiji filmovi konkuriraju za Srce Sarajeva u glavnom Takmičarskom programu – igrani film 26. Sarajevo Film Festivala. Ghițescu i Rac će govoriti o svom radu te o tome iako je sudjelovanje u programu Talenti doprinijelo njihovom profesionalnom razvoju.

Takmičarski program 26. Sarajevo Film Festivala odlikuje se značajanim prisustvom autorica i autora koji su u profesionalnom razvoju bili dijelom inicijative Talenti, koju je utemeljio Berlinale, a koja je već četrnaestu godinu dijelom Sarajevo Film Festivala - saopćeno je iz SFF-a.

 
SFFFilm
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.