17.12.2021. 12:55
1
Timotijević o saradnji sa Anđelinom Džoli: Nije neka rediteljka
Miloš Timotijević glumio je u filmu “U zemlji krvi i meda”, koji je režirala Anđelina Jolie. Devet godina od premijere, glumac kaže da ovaj film smatra lošim, ali da ne želi da zalazi u političku pozadinu.

Timotijević je nedavno u jednoj televizijskoj emisiji govorio o tome kako je bilo sarađivati s Angelinom Jolie, kojoj je film 'U zemlji krvi i meda' bio rediteljski prvjenac.


“Radio sam s njom. Sve znamo, ta tema je potrošena što se mene tiče. Lijepa je, mi smo generacija, ona je nekoliko mjeseci mlađa od mene. Znao sam je kao glumicu, prvi put sam se sreo s njom kad je bila rediteljka. To je bio njen prvjenac i na kraju se ispostavilo da i nije neka rediteljka. Taj scenario je bio dosta pristojniji od njene režije“, rekao je, te dodao da nije zadovoljan krajnjim rezultatom.

"Najviše bi trebalo da pričamo koliko je taj film loš, to je moje mišljenje. Ne bi dobio prolaznu ocjenu. Ne ulazim u političku priču filma, to je loš film. Bila je previše blaga i popustljiva, to je bio jasan pokazatelj da ona nema jasnu viziju kako to treba da izgleda“, zaključio je.


(Amer Mujezinović)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.