19.7.2022. 19:51
0
Pogledajte gdje je danas Adis iz filma "Savršeni krug"
Elmedina Leletu gledaoci pamte po ulozi simpatičnog dječaka Adisa u filmu „Savršeni krug“ Ademira Kenovića.

On je tada svojom glumačkom inteligencijom i spontanim upadicama oduševio domaću javnost a taj film je mnogima prvi gledani film u kinu u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini s obzirom na to da je sniman 1996. godine.

Leletu smo kontaktirali proteklog mjeseca dok je čekao vizu za Njemačku, a danas već ovaj Sarajlija živi u njemačkom gradu Starnberg.
Leleta: Napustio BiH

-Radim za firmu „System Logistik“ koja radi za Amazon – rekao nam je kratko Leleta.

Inače, Leleta je svojevremeno pokušao upisati Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu ali nije prošao te je upisao Pravni fakultet na kojem mu je ostalo nekoliko ispita do diplome.

Ulogu Adisa dobio je između nekoliko stotina mališana koje su producenti tražili u sarajevskim osnovnim školama.


(Admir O.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.