28.12.2022. 20:46
0
Novi horor o vještačkoj inteligenciji utjeruje strah u kosti
Neki od najvažnijih imena u svijetu horor filma, reditelj James Wan (Slagalica strave , Podmuklost i Prizivanje zla) i Bloomhouse, producent filmova (Noć vještica, Crni telefon i Nevidljivi čovjek) najavili su svoj novi film M3GAN. Ovo je film o vještačkoj inteligenciji.

Ova horor priča o vještačkoj inteligenciji predstavit će sliku svijeta kakav bi uskoro mogao da postane. Natjerat će nas da se zapitamo da li smo dovoljno hrabri da odgovorimo svim izazovima.

M3GAN je više od igračke. Ona je dio porodice. M3GAN je i čudo vještačke inteligencije, živa lutka programirana da bude djetetov najvjerniji prijatelj, a roditelju najbolji saveznik. Ali, postavlja se i pitanje, da li vještačka inteligencija može da ima sopstvenu volju?

Sjajna robotičarka Gemma dizajnirala je M3GAN tako da ona može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik djeteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Cady, Gemma je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Cady u pokušaju da riješi oba problema. To je odluka koja će imati nezamislive posljedice.

(A. Balićevac)

M3GANFilm
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.