21.10.2015. 22:35
0
De Bruyne u 90. minuti donio pobjedu Građanima, dosadna utakmica PSG-a i Reala
Večeras su odigrane utakmice 3. kola grupne faze Lige šampiona u fudbalu po grupama A, B, C i D.

Piše: Haris Ahbabović

U derbiju večeri na Parku prinčeva nije bilo golova između PSG-a i Real Madrida, u sudaru Zlatana Ibrahimovića i Cristiana Ronalda.

Manchester United je osvojio bod na gostovanju kod CSKA Moskve, pošto je utakmica završena rezultatom 1:1. Doumbia je doveo Moskovljane u vodstvo, a bod Unitedu je donio Martial.

Manchester City je u posljednjim trenucima uspio pobijediti Sevillu na Etihadu (2:1), dok su Juventus i Borussia Moenchengladbach u Torinu podijelili bodove (0:0). Sevilla je povela golom Konoplyanke, ali je ubrzo City izjednačio autogolom Ramija. Pobjedu Građanima sjajnim golom u 90. minuti donosi Kevin de Bruyne.

Rezultati večerašnjih utakmica:

Grupa A:
PSG - Real Madrid 0:0
Malmo - Shakhtar Donetsk 1:0

Grupa B:
CSKA Moscow - Manchester United 1:1
Wolfsburg - PSV 2:0

Grupa C:
Atletico Madrid - Astana 4:0
Galatasaray - Benfica 2:1

Grupa D:
Manchester City - Sevilla 2:1
Juventus - Borussia Moenchengladbach 0:0

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.