8.11.2015. 22:35
0
Sevilla bolja od Real Madrida u sjajnoj utakmici
Nakon 11 odigranih kola španske Primere, Barcelona ipak ostaje usamljena na vrhu tabele. Real Madrid je imao priliku pobjedom izjednačiti se sa ljutim rivalima iz Katalonije, ali su fudbaleri „kraljevskog kluba“ poraženi u Sevilli rezultatom 3:2.

Nije tako loše susret počeo za izabranike Rafe Beniteza. Poveli su u 22. minuti golom Sergija Ramosa. Ipak, 14 minuta kasnije Immobile vraća stvari na početak i sa tim se rezultatom odlazi na odmor.

U 61. minuti Benaga dovodi Sevillu u vodstvo, a u 74. Llorente pogađa za 3:1. U posljednjim trenucima susreta James Rodriguez smanjuje prednost Seville, ali za nešto više od toga nije bilo vremena.

Real Madrid ostaje na drugom mjestu sa 24 osvojena boda, tri manje od vodeće Barcelone i jedan više u odnosu na Atletico Madrid. Sevilla je 10. sa 15 osvojenih bodova.

(Nedim Pobrić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.