23.11.2015. 22:19
0
"Lijepo je kada te povezuju sa Barcom, ali to su samo medijske priče"
Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić izjavio je da se ne obazire na medijske izvještaje o navodnoj zainteresiranosti Barcelone za njegove usluge, te da je fokusiran jedino na nastupe u Romi.

- Uvijek je lijepo kada te povezuju sa timovima poput toga, ali to su samo medijske priče - kazao je Pjanić na pres-konferenciji uoči susreta Rome s Barcelonom u petom kolu Lige prvaka.

- Igranje na Nou Campu bit će posebno. Očekujemo tešku utakmicu protiv ekipe koja gotovo nikada ne gubi na svom terenu. Morat ćemo pokušati odigrati kao u prvom meču, presingom na čovjeka koji je u posjedu lopte. Morat ćemo iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže - dodao je.

Zbog brojnih povreda u Romi Pjanić je u susretu protiv Bologne igrao odmah iza Edina Džeke i spreman je da odgovori na sve što se od njega sutra bude tražilo, prenosi Football Italia.

- Vidjet ćemo šta će trener tražiti. Bit će teško igrati protiv Barcelone, ali možemo igrati našu igru. Spreman sam odigrati šta se bude tražilo od mene - kazao je Pjanić.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.