25.11.2015. 18:32
0
Golman Rome nakon debakla: Barcelona je ekipa sa druge planete
Golman Rome Wojciech Szczesny je nakon debakla njegove ekipe protiv Barcelone sa 1:6 kazao je da su fudbaleri španskog kluba bili "nestvarno dobri", javlja Anadolu Agency (AA).

"Bili su nestvarno dobri", rekao je o barceloninim nogometašima nakon poraza u Ligi prvaka.

Istakao je da je bilo prelijepo gledati kako igra Barcelona.

"Bilo je prekrasno gledati Barcelonu kako igra jer smo igrali protiv ekipe s druge planete", kazao je golman Rome.

Dodao je kako mu je žao što je njegova ekipa poražena tako visokim rezultatom naglasivši da ipak, cijeni prelijepu igru Barse.

"Da, bio sam na golu, ali znam cijeniti ono što je Barcelona pokazala sinoć. Koliko mi god bilo teško što smo izgubili 6:1, bilo je prekrasno gledati ih kako igraju", rekao je Szczesny.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.