26.11.2015. 8:57
0
Damir Džumhur prenosi sportska iskustva učenicima
Centar za razvoj omladinskog aktivizma u partnerstvu s Općinom Centar Sarajevo realizuje projekat Sport4Kids. Projekat je namijenjen učenicima od I do IV razreda osnovnih škola općine Centar s ciljem motiviranja za bavljenje sportskim aktivnostima.
U okviru projekta organizuju se susreti učenika osnovnih škola te općine s profesionalnim sportašima, koji će svojim primjerom uticati da se što više mladih uključi u sport.

Tako se danas s učenicima druži Damir Džumhur koji će ispričati svoju sportsku priču. Govorit će o tome zašto je dobro baviti se sportom, koje su to prednosti bavljenja sportom, zašto je odabrao tenis, kako se nosi s postignutim rezultatima i uspjesima, te o anegdotama koje su mu se događale kroz karijeru. Druženje će biti održano u Centru za kulturu Sarajevo, s početkom u 15.00 sati. 

U ranijim susretima sa „sportskim herojima" učenici općine Centar družili su se sa Safetom Alibašićem članom reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci i Sanijem Čampara članom kadetske košarkaške reprezentacije BiH, saopćeno je iz  Centra za razvoj omladinskog aktivizma Croa.

(Fena)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.